Patiëntenomgeving – HuisartsenZorg Groeneweg – Renkum
Header afbeelding
Groeneweg 46 6871 DD Renkum Tel:0317-312501

Patiëntenomgeving

Let op! Als u zich aangemeld heeft en op een later moment uw mailadres wil wijzigen, is het belangrijk om te weten dat deze wijziging NIET vanzelf wordt gewijzigd in ons systeem.

U kunt dit op 2 manieren doen:

1: U kunt zelf uw mailadres wijzigen in Patiënten Portaal en u kunt het daarna zelf doorgeven aan de praktijk (via een e-consult of door de assistente te bellen)

2: U kunt zich afmelden bij patiënten portaal en opnieuw aanmelden met een nieuw mailadres. Dan wordt het wel automatisch verwerkt in ons systeem.

Meer informatie kunt u lezen in de Handleiding Patienten Portaal

 

Regel met gemak uw zorg online!

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik van Uw Zorg online via de app en de website van uw zorgverlener.

Herhaalrecepten aanvragen

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen.

Vragen stellen

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen.

Afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de webagenda.

Dossier bekijken

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken.

Naar patiëntenomgeving

Registreren / inloggen


Ook beschikbaar via Uw Zorg online app

Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uw Zorg online app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet contact met ons hebben. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android).

Uw Zorg Online app
Regel met gemak uw zorg online