Spreekuren overige praktijkmedewerkers – HuisartsenZorg Groeneweg – Renkum
Header afbeelding
Groeneweg 46 6871 DD Renkum Tel:0317-312501

Spreekuren overige praktijkmedewerkers

Onze vaste doktersassistentes zijn:
Carmen, Marina, Rineke en Alice. Met enige regelmaat is een stagiaire in opleiding tot doktersassistente aanwezig.

U kunt dagelijks een afspraak maken bij de assistentes voor zeer uiteenlopende onderzoeken. Zij zijn opgeleid tot en bekwaam in het geven van professioneel advies, het maken van uitstrijkjes, uitspuiten van oren, geven van injecties, verzorgen van wonden, maken van een hartfilmpje, controle van de bloeddruk, aanstippen met stikstof (op indicatie) en nog veel meer.

Spreekuur (op afspraak) voor korte (kleine) kwalen

Op dinsdagochtend en donderdagochtend van 8:00 – 8:30 uur is er spreekuur op afspraak voor kleine kwalen/ korte vragen. LET OP: het is OP AFSPRAAK. Als u een kleine vraag heeft, belt u met de assistente en kan zij een afspraak maken op dit spreekuur. Zo kan de huisarts in korte tijd meer korte vragen beantwoorden. U weet hoe laat uw afspraak is en de huisarts weet hoeveel mensen er komen. Wij denken dat dit beter planbaar is dan het inloop spreekuur.

Het stikstof spreekuur (voor o.a. aanstippen van wratten) is op afspraak!
U kunt bij de assistente een afspraak op het spreekuur hiervoor maken.
Het kan op/na de 1e en 3e woensdag van de maand.

Praktijkondersteuner Somatiek:
Miriam Bruil – Kastelein  op maandag, dinsdag en donderdag.
Laura Blok op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

U kunt onder andere een afspraak maken voor de controle voor uw Diabetes Mellitus, Longziekten, Cardiovasculair risicomanagement, stoppen met roken.

Praktijkondersteuner GGZ:
Dhr. Eelco Schaap (woensdag en donderdag) en mevr. Prisca Poll (dinsdag en vrijdag)
U kunt een afspraak maken voor psychische ondersteuning na overleg met de huisarts.

Telefonisch spreekuur
Als u een vraag heeft waar de assistente u niet bij kan helpen, kunt u worden teruggebeld door de huisarts. De assistente noteert dan uw telefoonnummer en de vraag en maakt met u een afspraak wanneer u teruggebeld wordt.

Uitslagen
Voor het opvragen van uitslagen kunt u contact opnemen met de assistente tussen 8:00 en 17:00 uur. Tussen 12.00 – 13.00 uur is de assistente alleen bereikbaar voor spoed ivm overleg en lunchpauze. De assistente zal de uitslagen met u doorlopen, dit is altijd na overleg met of op verzoek van de huisarts.

Online diensten
Wist u dat u ook online een vraag aan de huisarts kunt stellen, online uw uitslagen kunt bekijken en het advies van de huisarts terug kunt lezen? Daarvoor kunt u zich aanmelden bij het PatientenPortaal.

Zie hier onze volledige praktijkinformatie in onze Praktijkfolder 2022